IRIS GUNDEL

AUTEUR - SPREKER - TRAINER - ONDERNEMER

Over Iris

 

Wonend in Amsterdam, wordt Iris veelvuldig gevraagd als spreker, trainer, coach, dagvoorzitter en debatleider. Iris heeft de titel Master of Business Administration - Change Management behaald aan de VU Amsterdam.

 

Het is haar persoonlijke missie om de samenleving echt in beweging te krijgen ten aanzien van omgang en ouderschap tijdens en na scheiding. Iris zet zich al jarenlang in voor de positie van een kind in scheiding. De gedachte van partnerschap naar ouderschap, in combinatie met preventieve begeleiding, zijn onder andere de sleutels waar zij in gelooft, waar zij professionals in traint, waar zij zich voor inzet. 

 

Iris is mede-eigenaar van het landelijke, preventieve programma De Kinderen Scheiden Mee. Ook zet zij zich als trainer hiervoor in binnen het Opleidingsinstituut AMV-Opleidingen.

 

Het is haar zakelijke missie om organisaties in beweging te krijgen om in een optimaal klimaat te kunnen presteren. Met name de verbinding tussen verschillende generaties wordt hier ingezet. Van cultuurprogramma's tot aan de begeleiding van een verandertraject, de uiteindelijke doelstelling is altijd om mensen in het bedrijfsleven zo optimaal mogelijk te laten presteren. 

 

Van coaching, training tot veranderbegeleiding. De combinatie tussen senior en junior talents maken hier het unieke verschil. Binnen De Talent Academy Group bouwt Iris hiervoor haar eigen start-up TAG Movement.

Media over Iris

 

"Eigenlijk vindt Iris Gündel dat stellen al vóórdat ze aan kinderen beginnen in gesprek moeten gaan hoe ze het gaan doen voor hun kind."
- Libelle -

 

"Jarenlang al is ze debatleider, steunpilaar voor kinderen van gescheiden ouders en
nu schreef ze het boek Schei Eens Uit. Iris Gündel wil dat de samenleving eens
echt verandert ten aanzien van relaties en ouderschap."
- Het Parool -

 

"Ook als je 40 jaar bent, ben je kind van gescheiden ouders."
- Interview 7Ditches Youtube -

 

"Behalve herkenning en houvast voor lotgenoten, geven de geïnterviewden tips hoe het anders had gekund. Dat maakt het ook een belangrijk boek voor scheidende ouders."
Psychologie Magazine -

 

"Als ouders gaan scheiding, dan scheiden de kinderen mee. Daarom verdient ieder kind in scheiding een steuntje in de rug. Dit kan met het programma De Kinderen Scheiden Mee. De landelijke coaches maken het verschil met deze preventieve en laagdrempelige aandacht voor ouders en kinderen tijdens en na scheiding."
- For You Magazine -

 

"Voor een publiek van ruim 200 man werd het eerste boek van Iris Gündel gelanceerd: geen kille cijfers maar ingrijpende persoonlijke verhalen over de gevolgen van scheiding."
- AD -

Schei Eens Uit
Contactgegevens

❞  info@irisgundel.nl
+31 6 24 92 33 35
☆   Amsterdam

Kvk-nr. 62064053
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring